Volia Agri-food Park Vinnytsia встановлює нові партнерства для розвитку проектів в Україні

Партнерство
18.6.2024
14.6.2024
Volia Agri-food Park Vinnytsia активно розширює коло партнерів, залучаючи інвестиції та експертизу корейських компаній.

20-21 травня 2024 року команда керуючої компанії парку ТОВ "ЮПАРКС" взяла участь у ряді заходів, організованих за підтримки Україно-Корейської Асоціації Нового Будівництва (KUNBA). Ці заходи були присвячені підтримці корейськими компаніями України та сприянню реалізації проектів з відновлення та розвитку країни.

Під час заходів відбулася зустріч з президентом асоціації KUNBA паном Лі Ян Гу та представниками провідних корейських компаній. В результаті зустрічі було підписано договір з асоціацією KUNBA, метою якого є участь та інвестиції корейських компаній у розвиток Volia Agri-food Park Vinnytsia.

Наступним кроком очікується підписання меморандуму про наміри з корейськими компаніями, які вже під час першої зустрічі висловили зацікавленість у співпраці.

Україно-Корейська Асоціація Нового Будівництва (KUNBA) заснована для сприяння післявоєнному відновленню України шляхом залучення корейських інвестицій та партнерств. Асоціація KUNBA підтримує проекти в агросекторі, будівництві та інших галузях, надаючи експертизу та фінансування на вигідних умовах.