Стартував проєкт видання світових бестселерів українською мовою

Партнерство
18.6.2024
5.9.2024
Спільними зусиллями вже видано чотири світові бестселери українською мовою.

За ініціативи ідеолога та засновника індустріального парку Volia Agri-food Park Vinnytsia Бориса Шестопалова та засновника видавництва  «Лабораторія» Антона Мартинова успішно стартував проєкт з видавництва українською мовою найкращих зразків світової бізнес та художньої літератури.

Презентація книги «Драйв. Дивовижна правда про те, що нас мотивує» Деніела Пінка
«Хтось запитає: навіщо підприємцю видавати книжки? Відповідь лежить у тій самій площині, що й підтримка ЗСУ і цивільного населення з боку українського бізнесу. Бо я вірю в майбутнє України! Тут ідеться про щось важливіше за гроші, - каже Борис Шестопалов.
- Я вірю в силу екосистемних рішень — це основа післявоєнного відновлення нашої економіки.
Екосистема Volia Food Valley, яку я створив, має на меті побудувати платформу для підвищення конкурентоспроможності продукції українських харчових виробників і поступової відмови від сировинної моделі економіки на користь створення додаткової вартості всередині країни. А для цього потрібне інтелектуальне середовище і джерело нових знань. Саме тому Volia Food Valley і видавництво «Лабораторія» взялися спільними зусиллями видати українською мовою серію світових бестселерів про екосистемне і кластерне мислення, мотивацію і здоровий спосіб життя».

Наразі видано вже чотири книги - «Чоловіче здоровʼя: прості правила» Крейґа Боурона, «Найкоротша історія Китаю» Лінди Явін, «Великі шовкові шляхи. Нова історія світу» Пітера Франкопана та «Драйв. Дивовижна правда про те, що нас мотивує» Деніела Пінка.

Презентація книги «Найкоротша історія Китаю» Лінди Явін
В рамках проєкту стартує ще одна ініціатива — започаткування та активне поповнення вже існуючих бібліотек у вищих учбових закладах України та центрах реабілітації ветеранів.